kommentarsbollar

Satu sa att hon saknat såna här bollar bakom kommentarräknarna som jag förr i tiden erbjöd här på Bonbon. Nu är de tillbaka! I tre olika nyanser av gråskala. Bara att välja er favorit och kopiera in koden i sektionen för "rubriktext" eller "sidhuvudstext" i Stilbyggaren. (Mer info om den i Ratatas egna FAQ.)


1. DIMMA

Ljusljus variant för den diskretaste minimalisten. Aningen mörkare under muspekaren — tillräckligt för att utläsa siffran i alla fall.

FÖRHANDSTITT:

KLIPP & KLISTRA: 


2. ASKA

Mitt emellan och alldeles lagom för den stilsäkra funktionalisten. Mörknar en aning under muspekaren.

FÖRHANDSTITT:

KLIPP & KLISTRA: 


3. KOL

Skarpt blyertsgrått för den grafiska esteten. Helt svart när du för muspekaren över.

FÖRHANDSTITT:

KLIPP & KLISTRA: 


P.S. Har ni redan tagit bort pratbubblorna kring kommentarerna som följer med automatiskt på Ratata så kan ni radera den kodsnutten, endast den i detta inlägg behövs.

09.02.2017 kl. 09:33

fy (prat)bubblan

För länge sedan var det en fågel (Koltrast) som viskade i mitt öra om att Ratatas pratbubblor kring siffran som anger inläggens kommentarsantal inte alltid är så önskvärda. Om ni vill bli av med dem så kan ni kopiera in följande kodsnutt i er sektion för "rubriktext" eller "sidhuvudstext" i Stilbyggaren. (Mer info om den i Ratatas egna FAQ.)

KLIPP & KLISTRA:

05.02.2017 kl. 11:15

Här hittar du grafikkarameller, fyllningspraliner och annat smått & gott till din blogg, helt gratis enligt traditionell finlandssvensk talko-anda. Varsågoda!

 linnea p.

Kategorier

Senaste kommentarer

09.02, 21:52kommentarsbollar av Satu
08.02, 16:51fy (prat)bubblan av Satu
08.02, 16:17förfrågningar? av Vertalen
08.02, 14:44förfrågningar? av E