blandgodis

Publicerad 04.02.2017 kl. 13:23


Hallå där goda internauter! Jag vet inte om ni minns mig, eller den här bloggen, men en tid så brukade jag posta grafik och koder här, specifikt för bloggarna på ratata.fi. Det här var främst för ungefär fem, sex år sedan, innan Ratatas verktyg uppdaterades och lät en trixa med layouten lika mycket som dess efterträdare gör. I.o.m. den uppgraderingen bleknade såklart behovet av en sådan hjälpnisse och det är ju bara bra! Likväl, fortfarande leker jag ibland med tanken på att ta denna plats i bruk igen, och detta ska ett försök eller två återigen ges. Bonbon blir något annorlunda i utformning och innanmäte denna gång, men fortfarande en påse blandade karameller. Jag bjuder, så kom gärna förbi igen!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Yess! Vad kul att bonbon är tillbaka, hade mycket nytta av dina tips och trix vill jag minnas. Såg ditt namn i "senaste inlägg"-spalten och höll tummar och tår att det var denna gamla goding som var back on track :)
Miilo04.02.17 kl. 14:56
MIILO så glad du gör mig!! Tack! Och sätt för guds skull fram förfrågningar på trix om du har några så jag vet var jag ska börja! ^‿^
04.02.17 15:08

Här hittar du grafikkarameller, fyllningspraliner och annat smått & gott till din blogg, helt gratis enligt traditionell finlandssvensk talko-anda. Varsågoda!

 linnea p.

Kategorier

Senaste kommentarer

09.02, 21:52kommentarsbollar av Satu
08.02, 16:51fy (prat)bubblan av Satu
08.02, 16:17förfrågningar? av Vertalen
08.02, 14:44förfrågningar? av E